Skip to content

Groente en fruit voor professionals in food

We werken business to business. Onze verse AGF-producten worden op bestelling geleverd en dagelijks in professionele keukens verwerkt en bereid. Van een koffietentje op de hoek tot een groot gerenommeerd restaurant met een complete keukenbrigade. Naast horeca leveren we ook aan zorginstellingen, cateraars, strandpaviljoens en ambachtelijke slagerijen, vishandels en bakkers.

Partners in vers

Onze AGF kopen we in bij vaste toeleveranciers. Leveranciers waar we al jarenlang mee samenwerken. Zij hanteren dezelfde kwaliteitseisen en weten wat we belangrijk vinden. We hebben een bijzondere band opgebouwd, zij zijn onze ogen en oren in het veld. Een enkele keer doen we ook rechtstreeks zaken met een teler, bijvoorbeeld voor seizoensproducten. Samen staan we garant voor uw dagelijks verse voorraad.

Kijkje in onze snijkeuken

Hier produceren we kant-en-klaar gebruiksgemak voor de horeca. Gewassen, gesneden, gehakte of geschrapte verse groente uit onze eigen snijkeuken. Natuurlijk werken we voedselveilig. Bij de dagelijkse bestelling geeft u aan wat wij mogen voorbereiden. U selecteert de ingrediënten, wij doen de rest. Dat noemen we mise en place vanuit Den Haag. Handig toch?

Optimaal orderproces

De basis voor uw goed draaiende keuken zijn onze smakelijke, verse producten. Ingrediënten die worden verwerkt tot smakelijke gerechten op uw menukaart. Voor de snelle levering van groente, fruit, panklare producten, sappen en kruiden werken wij al vanaf de oprichting in 2004 met de Bestelbox van inONE; hét orderplatform voor de horeca. Voor 02.00 ’s nachts uw bestelling geplaatst? Onze groothandel levert nog dezelfde ochtend.

Bestellingen verwerken

Als de horeca voldaan naar bed gaat, draait onze groothandel op volle toeren. Om 01.00 beginnen de eerste medewerkers met het verwerken van de orders. De bestellijsten worden verzameld, waarna het proces van orderpicken begint. Kant-en-klare producten uit de snijkeuken voorzien we van een geprint etiket en de complete bestellingen zetten we klaar voor transport. Bestemming? Uw keuken.

Natuurlijk goed op weg

Ook het vervoer van onze producten naar de klant verzorgen wij zelf. Onze chauffeurs controleren de bestelling, laden in en gaan op weg. De eerste auto’s vertrekken om 4.30, waarna we de hele dag bestellingen blijven bezorgen. De Mannen van het transport leveren aan onze klanten in de Randstad, van de regio Haaglanden tot Rotterdam of Amsterdam. Bij voorkeur zonder file, maar altijd gegarandeerd vers.

Bestellen kan 24/7

‘Om 14.00 sluiten we de deur in Den Haag en om 01.00 staan we weer fris en fruitig klaar voor een nieuwe werkdag.’

Goede voorbereiding

Als alle bestellingen zijn uitgeleverd verleggen we de focus naar de volgende dag. Wat zijn de vaste bestellingen? Wat betekent dat voor de dagelijkse inkoop? Welke producten, welke prijs, welke hoeveelheid, etc. Snel schakelen tussen vraag en aanbod is belangrijk, dus rijden we regelmatig naar onze toeleveranciers in het Westland. Ondertussen zijn we in Den Haag op onze thuisbasis bezig met opruimen en schoonmaken, het verwerken van nabestellingen en servicevragen en treffen we voorbereidingen voor de volgende dag.

Back To Top